Gå videre til innholdet
 • Betal senere med Klarna

 • Klarna badge

  Bestilling og retur

  Gjennomsnittlig leveringstid

  Vi streber etter det beste forholdet mellom pris og kvalitet på produktene våre. Derfor velger vi å sende produktene direkte fra leverandøren. Dette gjør at vi kan spare enormt på transport, lagring, pakking og fraktkostnader og å tilby produktene til en rettferdig pris. Hver bestilling behandles innen 24 timer og gjennomsnittlig leveringstid er 5 - 12 dager eksklusive behandlingstid på 3-5 dager.

  Gratis frakt

  Vi tar oss av fraktkostnadene. Hver bestilling leveres 100 % GRATIS hjem til deg. Ingen minimumsbestillingsantall er nødvendig.

  Spor din bestilling

  Du kan spore bestillingen din via vår Track and Trace-side. Track and Trace kan følges online når som helst og hvor som helst fra 2 - 3 dager etter bestillingen din, slik at du vet nøyaktig når du kan forvente produktene dine hjemme.

  Klikk her for å spore bestillingen din >>

  Spørsmål om bestillingen din?

  Har du spørsmål om bestillingen din? Vi anbefaler at du først sjekker siden med ofte stilte spørsmål

  Klikk her for siden vanlige spørsmål >>
   

  Står spørsmålet ditt ikke oppført her? Vennligst kontakt oss på support@goodyfix.com

  Returnerer

  Hvis du ikke er fornøyd med bestillingen din, kan du bytte eller returnere den innen 14 dager etter mottak. Produktene må returneres i original stand og med merkelapper og etiketter. Produktet må ikke inneholde spor av bruk.

  En returforsendelse skal alltid være utstyrt med en Track & Trace-kode.  Merk: avsender er ansvarlig for tilstanden og kostnadene ved returforsendelsen.

  * Merk: Hygienesensitive produkter kan ikke returneres etter bruk!

  Trinnvis retur

  Trinn 1: fyll ut returskjemaet.
   
  Nedlasting her returskjemaet og fyll det ut fullstendig.
   
  Trinn 2 sende varene sammen med utfylt returskjema til adressen som er oppgitt på returskjemaet. Sørg for at du gir pakken en Track and Trace-kode. Som avsender er du ansvarlig for returen. Fyll ut returskjemaet riktig og tydelig.
   
  Trinn 3: så snart vi har mottatt pakken, sørger vi for at kjøpesummen returneres til din bankkonto innen fem virkedager.

  Levering på hentested

  Dersom kundens pakke leveres til hentestedet, er kunden ansvarlig for å hente produktet. Dersom kunden ikke henter bestillingen på hentestedet og bestillingen blir stående så lenge at den returneres til avsender på hentestedet, er kostnadene for kunden selv. 

  Kunder vil få melding fra GoodyFix eller hentestedet om at bestillingen kan hentes på det aktuelle hentestedet. Dersom kunden ikke får beskjed om dette, er kunden innenfor sine rettigheter og kostnadene dekkes av gründeren. Det er derfor viktig å hente bestillingen på leveringsstedet. Dersom kunden likevel ønsker å returnere produktet, kan dette gjøres når som helst innen en periode på 14 dager.

   

  Gratis frakt

  Benytt deg av gratis frakt i hele Norge.

  14 dagers returrett

  Ikke fornøyd med varen? Bare returner den i noen få trinn.

  24/7 kundeservice

  Vår kundeservice er tilgjengelig 7 dager i uken!

  Sikker betaling

  Vi beskytter dataene dine med SSL-sikkerhet